BORIS MIKŠIĆ VRAĆA SE U POLITIKU! Gradi tvornicu u Belom Manastiru, zapošljava mlade a konkurirati će Kolindi na predsjedničkim izborima 2018.!

.

Boris Mikšić, bivši kandidat za predsjednika Hrvatske i uspješni poduzetnik, najavio je investiciju u gradnju nove tvornice u Belom Manastiru, kojom će postati najveći proizvođač antikorozivnih folija u Europi. Pet milijuna vrijedna investicija kojom će zaposliti nove ljude u Hrvatskoj bit će mu najbolji PR za iduće predsjedničke izbore u kojim bi se, potvrđuju upučeni, trebao suprostaviti Kolindi Grabar Kitarović. Nova tvornica niče u blizini postojećeg objekta u poslovnoj zoni u Belom Manastiru. Projekt širenja sufinancira Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta u sklopu programa europskih fondova, a dijelom se financira kreditom PBZ-a. Zaposliti će ljude upravo u jednom od mjesta koja su zbog nezaposlenosti najteže pogođena iseljavanjem mladih. Time će, evidentno, napraviti puno više za Hrvatsku nego što je dosad učinila aktualna predsjednica čije su rijeći ostale samo na pukim frazama.  

Mikšićeva tvrtka EcoCortec specijalizirana je za proizvodnju folija prema Cortecovoj inovativnoj tehnologiji hlapljivih inhibitora korozije te nudi kupcima kompletne usluge konfekcioniranja, ekstrudiranja i tiskanja.

‘EcoCortec je jedan od najuspješnijih projekata u mojoj karijeri. On simbolizirala budućnost Hrvatske kakvu je vidim a to je sinergija mladih stručnjaka i novih tehnologija. Sanjao sam hrvatski proizvod koji uspješno konkurira na svjetskom tržištu a s EcoCortecom smo to ostvarili. No ovo je tek početak, poneseni odličnim rezultatima plan nam je otvaranje još tvornica u Hrvatskoj iz koje ćemo izvoziti u sve zemlje svijeta’, poručuje Mikšić.

Kolinda će po svemu sudeći dobiti ozbiljnog protivnika. 


Loading…

Komentari
TEKST PROČITAN: 1456 puta
.


TOP